Skógar – Skaftafell

Om 8 uur werden we wakker en bezochten beiden nog even de waterval. Daarna werd er weer een zakje opengemaakt voor het ontbijt- boerenomelet. Ons pannetje had helaas geen anti-aanbaklaag, dus werd het meer iets in de richting van scrambled eggs. Toch was het heel lekker hoor! Hierna deden we het rustig aan, we laadden de elektronica nog op en pakten alvast wat spullen in. Om 11 uur was de tent ingepakt en wachtten we op de bus die om 12 uur vertrok. Daar stond nog een groep backpackers te wachten. Toen de bus aankwam waren de backpackers er niet, maar wij liepen naar de parkeerplaats van de bus. Toen we wegreden om 12 uur kwamen zij er (te

image

laat) achter dat zij onze bus moesten hebben. Helaas voor hun rijdt er per dag maar 1 bus op dit traject…. De eerste stop was het strand, waar het zand zwart was door de as van de lava, daarna stopten we in Vik. Om 4 uur kwamen we aan op de camping, die dit keer vrij luxe was met een heus visitorscenter. We konden onze tent gelukkig met droog weer opzetten. Wel kregen we het advies dicht bij de bosjes te staan, omdat er een ‘storm warning’ gold. S’avonds aten we oosterse mie. Daan voelde zich daarna helaas niet lekker en had hoofdpijn, dus zijn we vroeg de tent ingedoken.

Advertenties

4 thoughts on “Skógar – Skaftafell

  1. Wat boffen jullie dus weer met het weer (;
    Leuk om de post te lezen! En een indruk te krijgen hoe jullie het hebben. Groeten van Bamber en Marcel. jeroen heeft gelogeert. Hier nu ook prachtig weer.
    Moeten wij nu nog iets doorsturen naar de UVA? Kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s