Heading towards Page

Vanmorgen weer rustig aan gedaan, geen wekker gezet, maar toch weer om half 8 wakker. Nadat we uitgecheckt waren op de camping hebben we de auto in de buurt van de rim geparkeerd en zijn we weer met de ‘Red Line’ bus langs de rim gereden. We wandelden eerst langs de rim naar Trailhead Overlook, vanwaar we de bus namen naar Pima Point. Hier stapten we uit en wandelden het laatste stuk naar het uiterste puntje van de South Rim, Hermits Rest. Hier ook weer erg mooie uitzichten, omdat de zon mooi op de rotsen scheen. Na hier even rondgelopen te hebben stapten we de bus in en stapten uit op Maricopa Point waar we besloten om ons broodje ham langs de rim-walk op te eten. We stapten uiteindelijk om kwart over 11 weer op de bus bij Powell Point en keerden terug naar de auto. Om 12 uur reden we het park uit, we hebben hier erg genoten. Nu was het nog zo’n 3 uur rijden naar Page. Op de weg hierheen kwamen we verschillende Indianen-dorpjes tegen en we waren er bij eentje gestopt. Hier was ook een mooi uitzichtpunt op de Colorado River. Ze verkochten in dit dorpje ook allemaal Indianen siraden, pijl en bogen en dromenvangers. We vonden de prijzen toch wel wat hoog (minimaal $20), dus we keerden terug naar de auto zonder souvenirs. De volgende stop was 3 mile voor Page, Horseshoe Bend. We moesten hier een klein stukje naartoe lopen in het mulle zand (zo’n 1,6 km heen en terug). Dit was erg indrukwekkend (zie de foto’s!!). Nadat we in Page aankwamen rond 4 uur zijn we eerst naar de Wal Mart gegaan voor de nodige boodschappen en zijn daarna in de Mc Donald’s gaan zitten om wat te internetten. Om half 6 kwamen we aan op de camping en hebben daar lekker onze pasta met tonijn van gisteren verorberd. s’Avonds begon het heel erg te onweren en bliksemen, dus zijn we maar even de Wal Mart ingedoken om daar even rond te neuzen. We kochten hier ook Ben & Jerry’s ijs (smaak: Greek Frozen Yoghurt Blueberry) die we toen we terug waren op de camping lekker opaten. Verder hebben we nog wat pagina’s gelezen in onze boeken, dat schiet ook niet echt heel erg op, want we hebben het zo druk elke dag!

Advertenties

2 thoughts on “Heading towards Page

  1. Wouw.www, jullie zijn er echt geweest, The Great canyon! Prachtig! Zijn er ook nog andere mensen, of zijn jullie vaak alleen op die mooie plekjes?
    Liefs Mieke

  2. Het stikte van de mensen bij de Grand Canyon uitzichtpunten, lekker romantisch! xD Maar die hebben we natuurlijk niet op de foto gezet ;). Wel loste de mensenmassa vanzelf op toen we langs de rim gingen wandelen (want die dikke Amerikanen gaan bus uit, klein stukje lopen en de bus weer in).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s